Asi se můj názor líbit nebude.

ale vidím jak tu strašíte. Pokud si laik a bojíš se v tom hrabat, asi to někoho kdo to zkoukne, vymění membránu na reduktoru, nastaví tlak, doladí korekci na mapě atp...
budeš potřebovat. Jinak nic na tom moc ani není a internet je plný odborných nádodů přímo od výrobce systému LPG..
V rodině máme už třetí auto LPG. Při nájezdu 7 000 km to je opravdu málo, což počítej zaplacení až tak za 3 roky.
Pokud ale jako běžný průměr najedeš těch 12-15 tis.
Náklady na přestavbu za 2 roky, za 10 let máš komplet zaplacené další auto

Teď jsem se na přestavbu ptal 22-25 tis, u kamaráda 17. Nádrž toroid 2,5.
Teplotu přepínání, vezmeš noťas a za minutu předěláš co potřebuješ třeba na 20 nad nulou.
Emise stojí o něco víc, ale pokud nebydlíš v Horních Kotěhůlkách, je ME LPG na každém sídlišti.
Jinak máme tu feldu a jezdí za 80 hal./km

Emisí bych se nebál, plyn žádné nemá a v případě potíží si zase na noťasu doladíš mapu směsy podle lambdy.
No a až najedeš 200 000 km, bude to chtít udělat zabroušení ventilů a přefrézování sedel.
U Brně u Pavlíčka jsem to dělal za 3500.
Moje auto na LPG není, před 8 lety jsem říkal do takového vraku už se to nevyplatí, kdybych to tenkrát blbec udělal. Dnes jsem měl přesně 100 000,- Kč na stole na nákup dalšího vozu

Teoreticky, v praxi totiž projezdíš stejně poněz ale mnohem více cestuješ a dopřáváš si výlety, na které by se ti nechtělo

FoFo, 2009, duratec-he 2.0. LPG BRC