Nejde a nejde
- Tristan33
- Nováček
Nejde a nejde
Vcera som bol menit palivovy filter,nabehal som 120 km ,a dnes uz nejde!!!Toci,toci ale neodpali.Ani na roztiahnutie nejde,naftu cerpa,ale velmi malo.
Nemali ste niekto podobny problem?Uvitam kazdu radu.Dakujem.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
že by zavzdušněná soustava? 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To samé tady řešila fokina.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=4552

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde a nejde
Mel jsem to same. Odtah do servisu Ford. WDS test + odvzdusneni = 966Kc.Tristan33 píše:Vcera som bol menit palivovy filter,nabehal som 120 km ,a dnes uz nejde!!!Toci,toci ale neodpali.Ani na roztiahnutie nejde,naftu cerpa,ale velmi malo.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je to přesně tak jak říká skubi a cca měsíc to mělkostík na svém TDCI a měl to u fokiho, vím jen tolik, že si foki přes vds odpojil vstřiky a odvzdušňoval
a kostíkovi to dělalo to samé.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Ahmed
- Test driver
- Tristan33
- Nováček
Tak auto mam pojazdne,ano,mali ste vsetci pravdu,co ste napisali,ze to bolo zavzdusnene.Dali dolu filter,odvzdusnili a motor bezi.Je mi ale nejasne,preco som najskor presiel 120 km,az potom sa prejavila chyba.Teraz budem trpnut (zajtra idem do Piestan na Truck show-200 km od domu) aby mi to neurobilo.....
Vsetkym Vam dakujem za radu,lebo uz som rozmyslal,kde zoberiem peniaze na nove cerpadlo.,!
Vsetkym Vam dakujem za radu,lebo uz som rozmyslal,kde zoberiem peniaze na nove cerpadlo.,!
- soptik123
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
vau. a kde ti ten filter menili? ja idem v piatok do servisu na prehliadku po 40t km a rozmyslam,ze si necham vymenit palivovy filter tiez, ale hned vecer vyrazam na dovolenku a nebol by som rad, keby som niekde zostal stat.... robili ti to v autorizovanom servise? Dufam, ze to u Valouska neposeru... Ako k tomu zavzdusneniu pri vymene moze dojst? Je to diletantizmus, alebo sa to stava bezne?Tristan33 píše:Tak auto mam pojazdne,ano,mali ste vsetci pravdu,co ste napisali,ze to bolo zavzdusnene.Dali dolu filter,odvzdusnili a motor bezi.Je mi ale nejasne,preco som najskor presiel 120 km,az potom sa prejavila chyba.Teraz budem trpnut (zajtra idem do Piestan na Truck show-200 km od domu) aby mi to neurobilo.....
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- Tristan33
- Nováček
Nechcem Ti moc radit,ale ak naozaj zajtra odchadzas na dovolenku,nechaj tu vymenu filtru ked sa vratis domov.Je to istejsie,lebo ak sa Ti to ma zavudusnit,tak nech na Tvojom uzemi,a nie daleko od domova.omik píše:vau. a kde ti ten filter menili? ja idem v piatok do servisu na prehliadku po 40t km a rozmyslam,ze si necham vymenit palivovy filter tiez, ale hned vecer vyrazam na dovolenku a nebol by som rad, keby som niekde zostal stat.... robili ti to v autorizovanom servise? Dufam, ze to u Valouska neposeru... Ako k tomu zavzdusneniu pri vymene moze dojst? Je to diletantizmus, alebo sa to stava bezne?Tristan33 píše:Tak auto mam pojazdne,ano,mali ste vsetci pravdu,co ste napisali,ze to bolo zavzdusnene.Dali dolu filter,odvzdusnili a motor bezi.Je mi ale nejasne,preco som najskor presiel 120 km,az potom sa prejavila chyba.Teraz budem trpnut (zajtra idem do Piestan na Truck show-200 km od domu) aby mi to neurobilo.....
Robili mi to v autorizovanom servise.........................
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty spoléháš na palubní počítač?soptik123 píše:Nejde nam nastartovat FoFo, auto dojelo asi 10km chciplo a uz nejde nastartovat,pred mesicem to stejne,menil se palivovy filtr ve Fordu.
Je tam sice malo benzinu (dojezd ukazuje 70km) ale myslim ze to asi nebude ono, odpoledne zkusime dolit benzin,kdyz to nepomuze bude to mozna to zavzdusneni,ze

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To si snad děláš p*del, že po 40000 najetých km máš strach aby si dojel domů z dovolené???omik píše:vau. a kde ti ten filter menili? ja idem v piatok do servisu na prehliadku po 40t km a rozmyslam,ze si necham vymenit palivovy filter tiez, ale hned vecer vyrazam na dovolenku a nebol by som rad, keby som niekde zostal stat.... robili ti to v autorizovanom servise? Dufam, ze to u Valouska neposeru... Ako k tomu zavzdusneniu pri vymene moze dojst? Je to diletantizmus, alebo sa to stava bezne?Tristan33 píše:Tak auto mam pojazdne,ano,mali ste vsetci pravdu,co ste napisali,ze to bolo zavzdusnene.Dali dolu filter,odvzdusnili a motor bezi.Je mi ale nejasne,preco som najskor presiel 120 km,az potom sa prejavila chyba.Teraz budem trpnut (zajtra idem do Piestan na Truck show-200 km od domu) aby mi to neurobilo.....

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to si starosti nerobim, ale ak je ten problem so zavzdusnenim spojeny s vymenou filtra (cize ak niekto posere vymenu filtra, tak sa zavzdusni palivovy system???), tak potom mi pride skusenost tristana33, ktoremu ho menili v autorizovanom servise ako alarmujucasilverwolf píše:To si snad děláš p*del, že po 40000 najetých km máš strach aby si dojel domů z dovolené???omik píše:vau. a kde ti ten filter menili? ja idem v piatok do servisu na prehliadku po 40t km a rozmyslam,ze si necham vymenit palivovy filter tiez, ale hned vecer vyrazam na dovolenku a nebol by som rad, keby som niekde zostal stat.... robili ti to v autorizovanom servise? Dufam, ze to u Valouska neposeru... Ako k tomu zavzdusneniu pri vymene moze dojst? Je to diletantizmus, alebo sa to stava bezne?Tristan33 píše:Tak auto mam pojazdne,ano,mali ste vsetci pravdu,co ste napisali,ze to bolo zavzdusnene.Dali dolu filter,odvzdusnili a motor bezi.Je mi ale nejasne,preco som najskor presiel 120 km,az potom sa prejavila chyba.Teraz budem trpnut (zajtra idem do Piestan na Truck show-200 km od domu) aby mi to neurobilo.....
Vsetkym Vam dakujem za radu,lebo uz som rozmyslal,kde zoberiem peniaze na nove cerpadlo.,!![]()
![]()

Autu verim, ale servisom radsej ani moc nie

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
- soptik123
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: