Při první jízdě s vozíkem cca 2 měsíce zpět jsem zkontroloval obrysovky, blinkry a vyrazil. Týden zpět jsem si půjčoval nosič kol na tažné a nesvítili brzdová světla. To stejné se opakovalo u nového vozíku. Začal jsem tedy hledat příčinu a prvně se zaměřil na zásuvku. Platovou jsem na radu "odborníka" vyměnil za kovovou (u toho si provrtal dlaň, protože šrouby nešly povolit), proměřil vedení ze zásuvky a z can bus do konektoru pro modul v autě a (bez problému) a problém stále přetrvával. Nakonec jsem rozebral samotný modul a zjistil, že je z části zhořelý.

Jsem sám zvědavý, jak to nakonec dopadne.
Ceny samostatného modulu se blíží ceně celé elektroinstalace (> 2 000 Kč). Vzhledem k tomu, že nefungují pouze brzdovky, napadá mě ještě varianta napojit je natvrdo ke světlům, ale nevím, zda by to nedělalo problémy. Poslední variantou je pak náhrada originálním modulem (> 4.000 Kč), případně jiným (tam ale nevím, za je kompatibilní se stávající instalací v autě). Modul by měl mít vypínání parkovacích seznzorů a detekci nefunkčních blinkrů.