A stejně se to i přes dvě polohy k sobě vypíná. Občas když mi tam někdo vjede a chci ho jen probliknout tak se mi povede ho pěkně prosvítit protože to zmáčknu víc.TripleJay píše:No neviem, mne to Funguje tak ze raz k sebe = hukacka, 2x k sebe cez polohu hukacky = dialkove...
malo k sobe = svetelna houkackalenny75 píše:Ahojky,mozna trochu blby dotazdnes jsem si privezla Forda Focuse II a nejak jsem na to neprisla,ale jak se prepinaj potkavaci svetla na dalkovy?
Packou pod volantem po pritazeni se rozsviti,ale hned zase zhasnou,musela bych ji drzet aby svitili porad.
Dekuju za rady
Jj denni sviceni mam,takze to bude tim,me nenapadlo prepnout spinac,zitra to zkusimfantozzi píše:Jako cerstvy majitel FoFo II si dovolim MIRNE nesouhlasit s prispevky prede mnou. Rekl jsem MIRNE, tim myslim ze pokud je v aute denni sviceni z vyroby (coz u noveho auta na 99 % je) dalskova svetla zapnout NEJDOU. Je potreba zapnou potkavaci svetla rucne a pak uz jenom prepinat jak psali panove v predchozich prispevcich.
Já si zautomatizoval postup:Damon píše:Zapnout potkávací světla jsem považoval za samozřejmost.
JJ to jsou ty vymoženosti přes které pak nejdou standartní věci. Světla pro denní svícení nemám dříve nebylo a ani nechci. Pak sednu do auta co je nemá a body jsou v pr...
dobra pripominka... nejak mlcky jsme vsichni predpokladali, ze tam ta potkavaci svetla proste zapnuta manualne budou, ani me to nenapadlo. Ale jak pise PedroH, taky mam postup uz naprosto zautomatizovany, stane se mi max. jednou za deset let, ze vyjedu bez svetelfantozzi píše:Jako cerstvy majitel FoFo II si dovolim MIRNE nesouhlasit s prispevky prede mnou. Rekl jsem MIRNE, tim myslim ze pokud je v aute denni sviceni z vyroby (coz u noveho auta na 99 % je) dalskova svetla zapnout NEJDOU. Je potreba zapnou potkavaci svetla rucne a pak uz jenom prepinat jak psali panove v predchozich prispevcich.
Ale ty jen otocis klickem do polohy zhaveni, ale nezhavis. Mi zhaveni trva dele jak 10s.PedroH píše:...
Já si zautomatizoval postup:
1. odemknout auto a sednout
2. otočit klíček do polohy "žhavení"
3. připoutat se
4. nastartovat
5. rozsvítit světla
Už jsem to vypiloval k takové dokonalosti, že když máme vyhlášený požární poplach, tak mi to trvá celé 5-10 sekund
PedroH píše:Já si zautomatizoval postup:Damon píše:Zapnout potkávací světla jsem považoval za samozřejmost.
JJ to jsou ty vymoženosti přes které pak nejdou standartní věci. Světla pro denní svícení nemám dříve nebylo a ani nechci. Pak sednu do auta co je nemá a body jsou v pr...
1. odemknout auto a sednout
2. otočit klíček do polohy "žhavení"
3. připoutat se
4. nastartovat
5. rozsvítit světla
Už jsem to vypiloval k takové dokonalosti, že když máme vyhlášený požární poplach, tak mi to trvá celé 5-10 sekund
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů