Kontrolka airbagu, tlačítk klimatizace, vnitřní cirkulace.

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
Cakra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kontrolka airbagu, tlačítk klimatizace, vnitřní cirkulace.

Příspěvek od Cakra » 16.11.2007 13:23

Zdravím všechny. Mám takový problém. Při jízdě mi svítí kontrolka airbagu, po ujetí cca 10-15 km zhasne nebo zhasne až při ujetí delšího úseku, vypnutí motoru a znovu nastartování. Baterii mám před měsícem novou. Byl jsem také před měsícem na diagnostice + ser. prohlídce - diagnostika nic neukázala, airbag funkční. Dále uvádím k upřesnění situace- vozidlo nebouráno, airbag tam je. Bylo mi také řečeno, že to může být poklesem napětí v baterce - výměna baterii - problém stále trvá. Vozidlo prý před tím, než jsem jej koupil (2 měsíce zpátky) delší dobu stálo - možný problém ?. Dále uvádím toto - příjdu, nastartuji - ventilátor zapnutý - poloha1. Po vypnutí ventilátoru se mi vždy rozsvítila kontrolka vnitřní cirkulace. Nyní nic, když ji zmáčknu, tak se nic nerozsvítí, taktéž klimatizace - vše bylo funkční, dělá mi to poslední 1-2 týdny. Jinak někdy ta klima + vniřní cirkulace jde zapnout, ale to musím jet s vozidlem delší trať nejlépe na 5 převodový stupeň. Při jízdě svítí pouze kontrolka airbagu, žádné jiné kontrolky nesvítí. Dobíjení by mělo být v pořádku. Nestalo se to již někomu ? Nevíte čím to může být? Poctivě jsem zde hledal téma s podobným problémem - nenašel jsem. Pokud se zde již něco podobného řešilo - moje omluva. Všem děkuji za pomoc.
Ford Focus 1.6 GHia, ALU 15", klima, 4x airbag, el. okna, stříbrná, 1999, 74 Kw <br>

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.11.2007 17:35

cirkulace muze byt zhasnuta pokud mas nastaveny smer foukani na celni okno .

pokud se ti rozsviti airbagy musi to ukazat diagnostika . to co jsi byl bylo u forda na fordacke diagnostice ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Cakra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cakra » 16.11.2007 18:55

Zdravím Tě. Tak o té cirkulaci vím ohledně toho přeního okna - měl jsem nastaveno na výdychy z čelního panelu. Ohledně té diagnostiky - byl jsem na ní v autorizovaném servisu Ford v Kroměříži, když byla akce ser. prohlídka + zlevněná diagnostika za 299,-. Právě jsem tento problém ohledně airbagu nastínil servis. technikovi - výsledek - diagnostika nic neukázala - vše ok. Nevím čím to může být, jako by se vždy po ujetí několika km ,,dobil" nebo co. Jinak děkuji za reakci.

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“