Ztráta výkonu, zhasína-Nevim si rady
- Sete1
- Nováček
pánové já mám jiný problém ale možná to bude jen předzvest toho co tady řešíte kdýž dojíždím ke křižovatce nebo do prudké zatáčky,brzdim a chystam se podřadit,vyndam rychlost a v tu chvíli motor chcípne stalo se mi to už asi 5x za 2 měsíce není to sice často,ale nmělo by se to dít vůbec,předtím takové problémy nebyly.
FoFo 1.6 16v 99 5dv. GHIA
- Guru
- Nováček
v pohode nemas se zaco omlouvat, tachometr se tim asi spravil uz 2 dny ukazuje
. ale na jizde to nepomohlo, ba naopak je to jeste horsi, auto vzdy pri vyrazeni zdechne, samo pridava plyn, nebo se naopak dusi, jak se do toho vic hrabe, je to horsi a horsi, ted jsem se domluvil s kamosem , ze jeste vymenime snimac otacek, sice zaplatim 2200,- ale jdu do toho, protoze se stim neda skoro jezdit.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
cidlo otacek by s tim nemelo mit vliv . ale nevim .Guru píše:v pohode nemas se zaco omlouvat, tachometr se tim asi spravil uz 2 dny ukazuje. ale na jizde to nepomohlo, ba naopak je to jeste horsi, auto vzdy pri vyrazeni zdechne, samo pridava plyn, nebo se naopak dusi, jak se do toho vic hrabe, je to horsi a horsi, ted jsem se domluvil s kamosem , ze jeste vymenime snimac otacek, sice zaplatim 2200,- ale jdu do toho, protoze se stim neda skoro jezdit.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Pavela
- Nováček
Re: Ztráta výkonu, zhasína-Nevim si rady
Měl jsem nedávno něco podobného, motor najednou přestal táhnout, otáčky šly dolů. Musel jsem zastavit, vypnout motor, nastartovat a pak jsem jel dál. Někdy zase motor zadrhával a nechtěl do otáček. 3x jsem byl ve značkovém servisu, vždycky jsem zaplatil nekřesťanské peníze za diagnistiku, která nic neukázala. Nechal jsem tedy vyměnit palivový filtr a vyčistit benzinové vedení a teď je už skoro 500km pokoj. Asi jsem natankoval s benzínem vodu nebo nějaké svinstvo. Netankujte levně v JZD!!Guru píše:Zdravím, mam problem s Focusem 1,8 16 V Zetec, asi pred pul rokem mi zacali padat otacky na ukazateli na nulu, auto v ten moment ztratilo výkon a kdyz jsem vyradil zdechlo uplne. Na začátku to delalo 1-2x do tydne asi na pul minuty, ale poslední mesic mi to delalo denne klidne i pul hodiny v tahu. Vzdycky jsem jel v jakekoliv rychlosti z niceho nic padli otacky na budiku a auto prestalo tahnout a zacalo zdechat a jak se otackomer rozjel, auto jelo zase v pohode. Myslel jsem, ze je to v elektrice. Uz jsme se znamim vymelili velkou cast elektroinstalace ( protoze co jsme uvideli po odkryti byl ulet, divim se, ze to auto nezhorelo), ale problemy stale pretrvavaji. Uz opravdu nevim co by to mohlo byt, diagnostika nic neukazala a to jsem byl 2x v Rasinu.
Jen pro upresneni, r.v.98
Diky
Omlouvam se, neni to ukazatel otacek, ale tachometr.
Jeste bych se chtel zeptat jestli muzu vymenit R.J aniz bych ji musel nejak odkodovavat, protoze si myslim, ze to bude prave R.J. Jinak uz opravdu nevim.
Dekuji za info...