Pomocné ložisko na polose na straně u spolujezdce.
- sv
- Nováček
Pomocné ložisko na polose na straně u spolujezdce.
Nevíte někdo kolik by stála výměna ? ( materiál a práce )
Případně kde se dá koupit to ložisko - cena v ofic. servisu mi připadala dost vysoká.
Nebo co s tím aby nehučelo.
FF combi 1,4 benzín rv.2002
Případně kde se dá koupit to ložisko - cena v ofic. servisu mi připadala dost vysoká.
Naposledy upravil(a) sv dne 09.05.2007 07:29, celkem upraveno 1 x.
FF combi, 1,4 benzín, rv 2002
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- sv
- Nováček
- Miradero
- Nováček
Re: Pomocné ložisko na polose na straně u spolujezdce.
Jak už hučí, tak s tím neuděláš nic. Stejný problém jsem řešil v únoru. Autorizovaný servis v Písku, výměna ložiska v LZ kole + pomocné ložisko na pravé poloose + diagnostika = 4 780,- Kč i s prací.sv píše:Nevíte někdo kolik by stála výměna ? ( materiál a práce )
-
- Nováček
Teď jsem byl v autorizovaném servisu a za toto ložisko chtěli 2380 ,-Kč + práce.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dala
- Nováček
-
- Nováček
Mam fokuse z německa 2004 tdci 74kw, když jsem to dovezl, tak hukot zezadu i zepředu. Výměna ložisek v kolech, nepomohlo, výměna ložiska na poloose = hukot ustal. Měl jsem strach, že je to převodovka, ale to ložisko bylo jedna díra. Ještě jsem se stíhle nesetkal. ložisko ve fordu stálo 1160,- práci jsem si udělal sám nic těžkýho.
- Dingo-zetec se
- Junior
SV,,,toto je to lozisko na spojovacu poloos je to jednoducha robota ak sa nebojis rozobrat svojho fofika........
- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Je to ložisko spojovací hřídele, měnil jsem ho u Fokiho před měsícem a hukot je pryč. Foki napsal: " lozisko je : 800olej + lozisko cca 1300 + prace 800 (musi ven poloosa a to se musi rozebrat cele ulozeni kola )" Jezdil jsem s tím asi půl roku, než jsem se odhodlal k výměně. Jinak ve Fordu mi řekli že nemusím mít strach že se něco stane když to hučí, ale že dřív než by se něco stalo, tak ten hukot nevydržím... A skutečně Jinak ložiska kol bys poznal v zatáčkách tenhle hukot je konstantní pořád a mění se maximálně s rychlostí.
- mirec1000
- Nováček
mozem potvrdit, mam vymene a hukot je prec, lozisko kola bolo OK.
-
- Nováček
Chcem sa opytat aky presne hluk to vydava? Mne takisto huci ale hlavne 1-2-3 stupni to najviac pocut ,a hlavne ak slapnem plyn na podlahu . Je to taky pravidelne zrychlujuci zvuk? Bojim sa menit prevodovku koli tomu,vsetci mechanici co na to pozerali tak hned chyba prevodovky,,a to sa len previezli. Rychlosti idu v poho snad len spojka bude za chvilu v tahu.,pohnut sa do strmeho kopca plne nalozeny je umenie aby nezdochlo.pls poradte diky
- Kebis
- Nováček
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat když si to rozebíral. Jak je to náročný? Nějakej stručnej popis jak na to.Co je třeba rozebrat. Rád bych se do toho pustil sám.
Jarunka píše:Mam fokuse z německa 2004 tdci 74kw, když jsem to dovezl, tak hukot zezadu i zepředu. Výměna ložisek v kolech, nepomohlo, výměna ložiska na poloose = hukot ustal. Měl jsem strach, že je to převodovka, ale to ložisko bylo jedna díra. Ještě jsem se stíhle nesetkal. ložisko ve fordu stálo 1160,- práci jsem si udělal sám nic těžkýho.
Mondeo combi Titanium S, 2.0 SCTi 149kW manual, bílá Frozen
- Dingo-zetec se
- Junior
Ja som si stiahol prirucku Jak na Focusa,je tam vsetko o aute....