takze chuapi a hlavne tibike...
pokial vam klima smrdi poriadne tak smrad urcite ide z vyparniku ale, urcite ide aj z filtra (fyzicky su blizko seba a tie bakterie sa nanho dostanu...)
cize ak iba pouzijete sprej je jedno aky, tak to pomoze len na kratko proste tie bakterialne potvory sa zachvylku z "napadnuteho" filtra rozssiria a smrdi to dalej znova...
ak to smrdi velmi, tak si myslim ze treba urcite menit aj filter a urcite za pachovy - cena rovnaka ako pelovy, a treba to riadne vystrekat aj z vyduchov, aj z odtokoveho kanala aj z priestoru filtra... a ked som to striekal mal som pustene vetranie na minimalne otacky aby sa to dostalo vsade... (mam taky dojem ze na mojom Fofo ma odrbkali lebo sa mi zda ze tam bol iba pelovy a aj to nie original, hodim zajtra fotky...)
a ta krasna vona po vymene filtra a vystriekani...

ci ide klima alebo kurenie vsjo rovno...
jo aby som nezabudol pre Fofo II po FL (ale predpokladam ze aj pred FL) su rozmery filtra cca:
232 mm sirka
209 mm vyska
35 mm hrubka
takze ak najdete ekvivalent v "lepsej" cene tak no problemo... este musi byt z jednej strany ponarezavana horna a dolna cast aby sa dal ohnut do obluka... ale to sa v pripade potreby da dorobit doma...
PS: a ak sa toho rozoberania niekto boji aj s tym plynovym pedalom, tak na druhy krat to uz bola hracka... a ak si zozeniem ten mnohoklbovy nadstavec tak to musi byt brnkacka...