. Diky moc. Zas znam FoFo o trochu vic. Pred tim jsem koukal spis jinam a tohohle si nikdy nevsim
. Diky moc. Zas znam FoFo o trochu vic. Pred tim jsem koukal spis jinam a tohohle si nikdy nevsim  .
.
 . Diky moc. Zas znam FoFo o trochu vic. Pred tim jsem koukal spis jinam a tohohle si nikdy nevsim
. Diky moc. Zas znam FoFo o trochu vic. Pred tim jsem koukal spis jinam a tohohle si nikdy nevsim  .
.

Ahojky,nejdříve bych zkusil něco obdobneho.Náš byl totálně zacpaný.Zatím jsem to jenom vyčistil hadrem ale objednávám nějaké přípravky na čištění http://www.dvbs.eu.org/video/1DhYk3Mm8H ... aning.htmlecu píše:ovlivni to jizdu lip to jede piskani to tezko to bude porad stejny akorat to trochu zakouri kdyz tomu nalozis jinak nic jo a jeste nebudes mit sani plny sr...k treba konkretne u transita at uz dvoulitra nebo dva ctyri kdyz k nam jezdi do prace auta cca 300 tisic km tak saci kanal v hlave je ze trictvrte ucpany diky egr

depak nikdy to nepochopi vsad se ze zitra nekdo napise ze se boji aby se nerozsvitil motor nebo tak neco
  depak nikdy to nepochopi vsad se ze zitra nekdo napise ze se boji aby se nerozsvitil motor nebo tak neco

No nevím mladej, ale u některých TDCi se ta kontrolka opravdu rosvítí, je to prostě fakt, který by jste měli také respektovat a který Ti potvrdí i Foki!ecu píše:mas recht ale tady tem lidem to muzes rikat horem dolem a zase se najde nekdo kdo napise nejaky blabol z kontrolkou motoru egr je nejvetsi hovadina co znam

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host