Ja sa nehadam, ja viem, ze su to nekonecne diskusie .. Aj o tom, ze pomer cena/vykon by sa dalo diskutovat, lebo kym sa nejaka aplikacia vytvori, cez oficialnu siet, tak ju testuje apple a ten schvali (co sa tyka aplikacii, ktore tvoria ludia, ktory si zalozili development ucet *nie su to, resp. nemusia to byt firmy, moze to robit hocikto, *) kdez to pri inych systemoch takato kontrola nie je. Viem, ze nie kazdy kto tvori pre iPhone veci cez nich , ale dovolim si povedat ze vyznamna cast ide cez apple (no neskus zarobit na aplikacii ked sa to da) aj to je hbynou silou, preco ma apple najvacsi pocet aplikacii a za strasne kratky cas. Mne je jedno kto ma aky mobil a ani sa na nikoho nezlostim a ani nehnevam *dam aj smajla* =>

samozrejme aj ja by som nasiel nieco, co by mohli na iPhone zlepsit, ale oni su to take potvory, ze pri dalsom upgrade ta zmena nastane. Neskutocna uzivatelska podpora. Ano som zaujaty a viac nasmerovany pre produkty od firmy apple, ale len preto, ze ma presvedcili, ze praca snimi je zabavou, nie neskutocnym utrpenim, zhananim kodekov a kadejakych somarin. Ich filozofia videnia veci ma dostala.
Wincenzou: a este si napisal, ze ma malo funkcii a vdruhom prispevku si to este potvrdil. Ake funkcie ocakavas od telefonu ?

Aby som si vedel predstavit, co je malo funkcii ...