Vaše mobily - Rady,tipy...

Moderátor:phofy
Odpovědět
Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše mobily - Rady,tipy...

Příspěvek od Pastovic » 03.08.2010 15:07

No sem rád že je tu někdo se stejným názorem :palec_nahoru: :Dancer:
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271
ObrázekObrázek

Wincenzou
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wincenzou » 03.08.2010 21:52

Kluci neberte to tak vážně ;) .. iphona jsem už držel v ruce a pracoval jsem s ním, takže si nech ty řeči...k notebooku jsem já osobně myš dostal :mrgreen: ... a ted vážně, než si vzplanul měl sis pořádně přečíst, že tam píšu, že není špatnej, jen ta cena a výkon... s funkcema mám pravdu a co se týká OS tak jsem si jen trošku rejpnul :D ... nejsme tady na nějakém mobil forum takže se snad hádat nemusíme...
Ford Focus I kombi, 1.8TDDI, 66kW, r.v. 2002, pastelově modrá

Obrázek

Obrázek

Galerie

Vitalish
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vitalish » 03.08.2010 22:50

někdo je zarytým obhájcem jednoho produktu, někdo zase jiného... argumentů pro i proti je vždy dost, ale při koupi nakonec vždy zvítězí osobní sympatie.....

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 03.08.2010 23:12

Ja sa nehadam, ja viem, ze su to nekonecne diskusie .. Aj o tom, ze pomer cena/vykon by sa dalo diskutovat, lebo kym sa nejaka aplikacia vytvori, cez oficialnu siet, tak ju testuje apple a ten schvali (co sa tyka aplikacii, ktore tvoria ludia, ktory si zalozili development ucet *nie su to, resp. nemusia to byt firmy, moze to robit hocikto, *) kdez to pri inych systemoch takato kontrola nie je. Viem, ze nie kazdy kto tvori pre iPhone veci cez nich , ale dovolim si povedat ze vyznamna cast ide cez apple (no neskus zarobit na aplikacii ked sa to da) aj to je hbynou silou, preco ma apple najvacsi pocet aplikacii a za strasne kratky cas. Mne je jedno kto ma aky mobil a ani sa na nikoho nezlostim a ani nehnevam *dam aj smajla* => :) samozrejme aj ja by som nasiel nieco, co by mohli na iPhone zlepsit, ale oni su to take potvory, ze pri dalsom upgrade ta zmena nastane. Neskutocna uzivatelska podpora. Ano som zaujaty a viac nasmerovany pre produkty od firmy apple, ale len preto, ze ma presvedcili, ze praca snimi je zabavou, nie neskutocnym utrpenim, zhananim kodekov a kadejakych somarin. Ich filozofia videnia veci ma dostala.

Wincenzou: a este si napisal, ze ma malo funkcii a vdruhom prispevku si to este potvrdil. Ake funkcie ocakavas od telefonu ? :) Aby som si vedel predstavit, co je malo funkcii ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45
Obrázek

Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastovic » 03.08.2010 23:57

:cooler: Přesně tak, ty nechceš iPhone a my nechcem zas HTC nebo Sony Er. a ty to máš zas naopak. Já taky neříkám že Nokie nebo HTC je špatny ale neměl sem s tím třeba dobrou zkušenost za 2 roky a teď s iPhonem mám zkušenosti jen a jen dobry. Jo Apple mě šte že něco třeba není tak jak bych chtěl ale je fakt že další update to napraví :palec_nahoru: . Navíc itunes a synchronizace, aktualizace atd je taky jedna radost. Prostě všechno neni warez a není zadarmo.
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
ObrázekObrázek

spachal
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spachal » 04.08.2010 02:19

Opravdu je asi zbytečné se dohadovat co je lepší, co ne, každý máme jiné preference. Já lidem říkám jen můj subjektivní názor, jsem 'iPhone pozitivní' :] a to už od 2007, ten telefon mi vydržel dodnes. Před tím jsem měnil telefony pravidelně, žádná vyhraněná značka (nejhorší bylo se vždy naučit jinak psát smsky ;] ..), interval tak co rok to telefon, někdy od roku '96. Zkusil jsem všechno možné a upřímně můžu prohlásit, že iPhone (první generace) je přesně to, co mi dodnes nejlépe vyhovuje, dodnes od nákupu iPhone jsem neměl důvod pro změnu. Jediné, co možná na podzim udělám, je nákup 4G verze, kvůli rychlejšímu připojení k netu a také samozřejmě designu :].
Dohadovat se, jaká platforma je lepší je opravdu zbytečné, pro všechny ty hlavní je nepřeberné množství aplikací, pokud nestačí ty základní v telefonu. Nic proti jiným 'smartfounům' nemám, dokonce mám docela dost společného s Microsoftem, takže logičtější by asi bylo používat 'něco od HTC', ale iPhone mi prostě sedí více. Stejně jako někomu bude vyhovovat více android, wokna nebo symbian :)
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i

Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastovic » 04.08.2010 02:35

:bravo22: :bravo22:
ObrázekObrázek

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 04.08.2010 09:00

Mojej priatelkyn brat si kupil iPhone. Zo zaciatku vravel, ze ho preda, ze je to somarina, stale ho chcel len kreknut a zhanat na cierno soft (blbe myslenie pri iPhone) a nepacil sa mu, lenze ked si ho kupil, musel snim chvilu robit. Potom si kupil vytuzeny tel. od SE (model neviem) a ten mal mesiac a vratil sa k iPhone. Steve Jobs to vystihol presne na prezentacii iPhone 4. Budem len parafrazovat: "Vsetci Nas obvinuju, ze sme nic extra nove do tel. nevymysleli. Ano, Wifi sme my nevymysleli, 4G sme my nevymysleli, ale prisli sme na sposob, aby tieto nastroje boli vyuzivane s radostou a jednoduchostou." to je aj cele apple ... Cely apple system je omnoho intuitivnejsi ako ine systemy (moj subj. nazor). A toto je uz moj posledny prispevok k iPhone, aby bolo jasne, nerobim tu ziaden nabor pre apple, mne je v skutku jedno, co kto ma, hlavne nech je spokojny, len ako vravim, troska ma stve, ked sa tu objavuju info na hrane pravdy ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45
Obrázek

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitut » 04.08.2010 22:51

Pred casem mi doslouzil SE K600i, ktery jsem mel z tarifu Eurotelu. Uz mi zacalo byt po 4 letech pouzivani lito nabijet ho kazdy druhy den a ani vymena baterie za novou nepomohla.
Poridil jsem novy tel. opet z tarifu Eurotelu. Zakladni pozadavky - tel. hovory, SMS, Bluetooth (HF v aute) a podpora vice siti GSM a UTMS (obcasne cesty do dalek). Vzhledem k pomeru cena (1,- Kc)/vykon to vyhral SE j10i Elm. Ze to ma Wi-Fi, GPS modul, fotak a dalsi serepeticky jsem zjistil az doma, koneckoncu takove veci nepotrebuju, stejne jsou na draka. Fotak mam v batohu porad, mp3 prehravac v kapse, vetsinou vim, kudy prave jdu (kdyz ne, tak mistni nebo mapa obvykle poradi lip nez GPS ve vybitem mobilu) a internetu mam doma dost ...
Musim nicmene uznat, ze za ty penize splnil Elm moje ocekavani. Telefonovat to kupodivu umi (s cimz maji nektere pristroje precpane jinymi funkcemi dost problemy), SMS obcas i najde sveho adresata (rekord je cca 3 dny na doruceni, ackoli druhy uzivatel byl porad na prijmu - to je ale spis vec CO2 operatora) a potrebne site funguji (teda aspon v zahranici). O to vic me v menu s..ou polozky, ktere nelze odstranit (nabidky k pripojeni k socialnim sitim - neuzivam, neuznavam) a nemoznost priradit dvema rychlym volbam vlastni nastaveni (jedna z nich je napevno predprogramovana prave na Fuckbook, druha na pripojeni na web). Fotak ma sice 5Mpix a dalsi milion nastaveni, ale svet vidi skrz plast (ostatne jako cela konfekce posledni doby a nejen ta telefonni). Potesila me pritomnost svitilny (stejne jako u starsiho K600i), ktera se v nouzi hodi (treba vecerni ukonceni vystupu na Jahnaci stit). Pri mem pouzivani telefonu (cca 500 min. hovoru a 200 SMS za mesic) vydrzi baterie 4 - 5 dni, coz povazuju za slusny prumer. Na moji starou N3210, ktera vydrzela 6 dni to ale nema ...
Tot asi zakladni recenze. Pripadne dotazy rad zodpovim, teda pokud to budu schopen najit v telefonu nebo manualu ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 05.08.2010 00:28

vitut sa konečne vrátil k téme :palec_nahoru: :ble2:

Jari
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Nokia C5

Příspěvek od Jari » 12.08.2010 18:51

Tak mě zase končí smlouva u operátora.Budu jí prodlužovat a brát si telefon za zvýh.cenu.
Nabízejímě Nokii C5,tak jsem se chtěl zeptat ,zda jí někdo z Vás nevlastní a pokud ano,jakou sní má zkušenost-+/-.Navigaci mám samostatnou,takže kvůli ní to neberu.Rozmýšlím se mezi Samsung 5230 star a právě C5.
Předem Vám děkuji za každé info :Dancer: :Dancer: :Dancer:
Ford Focus combi 1.4 16V r.v.2001
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nokia C5

Příspěvek od mickielli15 » 12.08.2010 20:07

pokud nepotřebuješ GPS, C5 nemá wifi, Star ano... ale pozor, pouze ve verzi 5230W. Model bez "W" na konci wifi nemá!
Další srovnání:

kvalita displeje: Nokia lepší
dotykový displej: Nokia ne, Samsung ano
jack full 3.5mm: Nokia ano, Smasung ne
TV-out: Nokia ano, Samsung ne
rozlišení videa: Nokia 640x480, Samsung 320x240
Nokia má symbian, tam si nainstaluješ cokoliv, tisíce aplikací.

Takže pokud nepotřebuješ dotykový display, bral bych Nokii. Pokud ale potřebuješ wifi a Tobě nabízený Star je ve verzi 5230W, pak ber Samsung. V případě verze bez "W" bych ale bral Nokii, pokud můžeš žít bez dotykového displeje...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C5

Příspěvek od Kóťa » 12.08.2010 23:26

Vzhledem ke spotřebě baterie bych teď do dotykáče nešel...A jinak nokia je nokia... :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Vitalish
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vitalish » 12.08.2010 23:55

...nějak jsem doposud nepochopil, na co je někomu telefon který vydrží nabitý týden.... Už vůbec nechápu, proč někdo kvůli výdrži koupí telefon který nic neumí jen pro výdrž baterie (pochopím to u náročných zaměstnání, extrémních podmínek bydlení - ale to jsou naprosté vyjímky). V podstatě každý z nás kdo chodí na forum, žije s internetem, má permanentní přístup k zásuvce s 220V. Takže moje otázka zní: na co potřebujete telefony s výdrží delší než dva dny? :idea:

Wincenzou
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wincenzou » 13.08.2010 07:07

Nevím jestli ten samsung star má lepší display než nokie ... ale každopádně mi nesedl, odezva se mi zdála pomalá... jinak s tou baterií...mě to teda štve...o víkendu když někam jedu(toť z pátka až do neděle) mi ta baterka skoro ani nevydrží a zásuvku v lese nemám :/ ...na tyto akce je možná lepší mít druhej mobil.
Ford Focus I kombi, 1.8TDDI, 66kW, r.v. 2002, pastelově modrá

Obrázek

Obrázek

Galerie

Odpovědět

Zpět na „Pokec“