http://www.autorevue.cz/bmw-predstavuje ... i-trivalec
co vas v posledni dobe vytocilo
- Marťas
- Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- FUGAS
- Test driver

Víš co občas v takové situaci dělám? Je to lepší, než zapínat zadní mlhovku, která nemá žádný efekt. Pokud na dálnici někoho předjíždím, a někdo se na mě nalepí a problikává mě, naseru ho tím, že když jsem na úrovni předjížděného auta, tak začnu brzdit (ale ne nějak prudce, aby to do mě nenarval), a zpomalím tak, že to původně předjížděné auto se opět dostane přede mě a já se za něj zařadím. Tím uvolníš cestu lepiči, který ale musel nejdřív také zpomalit a celý manévr mu teď trvá mnohem déle, kdyby si ten cirkus odpustil. Když mě pak předjíždí tak čumí a většinou výrazně gestikuluje, načež já se usmívám a ukazuju mu, že ať teda jede a dělám ze sebe blbého (vše myšleno samozřejmě ironicky). Nejlepší na tom je, že on se ti pak ani nemůže pomstit tím, že před tebe najede a dupne na brzdu, protože tam je to auto, které jsem původně předjížděl. Věřte mi to nebo ne, ale vždycky když tohle udělám, náramně to uleví mému vzteku, že se na mě to auto lepiloKonik píše:Dneska cestou do Prahy mě na dálnici vytočil nějaký dědek v Opelu Agila. Jedu v levém pruhu tachometrových 140, vpravo pomalejší auta, rozestupy nebyly velké, tak jsem je předjížděl všechny naráz. Najednou se přihnal onen dědek a začal mě problikávatTak jsem mu zapnul zadní mlhovku a po dokončení předjížděcího manévru jsem se zařadil do pravého pruhu. On mě předjel a zařadil se samozřejmě těsně přede mě, tak jsem ho ještě vytroubil. Ale musím uznat, že mu ten krám docela jel
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- FUGAS
- Test driver

Marťas: články na tohle téma už jsem taky viděl, info že BMW vyvíjí tříválce se objevuje už delší dobu, ale přiznám se, že jsem je nikdy nečetl, bo bych musel zvracet

-
markkepi
- .

@FUGAS
Mozeš niekedy stretnut ako mna napr. a potom sa smiechu nezdržíš:-)
V taliansku sa mi stalo na dialnici.predchadzal som kolonu kamionov,zamnou sa drzala tiez kolona co obiehala to iste.Zrasu pred nas sa vyrojil chlapik(provokater) a zacal si predbiehat.vobec ho nesralo ze ma za sebou auta,este naschval spomalil.Ked sa zaradil,videl som blazenost vo vyraze,hnusny Talian.Mna v tej rychlosti napadlo,ze som stiahol okno a hodil som do neho Colu z mc donaldu!Potom som si vychutnaval ja jeho vyraz.
Mozeš niekedy stretnut ako mna napr. a potom sa smiechu nezdržíš:-)
V taliansku sa mi stalo na dialnici.predchadzal som kolonu kamionov,zamnou sa drzala tiez kolona co obiehala to iste.Zrasu pred nas sa vyrojil chlapik(provokater) a zacal si predbiehat.vobec ho nesralo ze ma za sebou auta,este naschval spomalil.Ked sa zaradil,videl som blazenost vo vyraze,hnusny Talian.Mna v tej rychlosti napadlo,ze som stiahol okno a hodil som do neho Colu z mc donaldu!Potom som si vychutnaval ja jeho vyraz.
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
- FUGAS
- Test driver

Markkepi: Tak až takhle daleko, že bych na dálnici něco po někom házel jsem to ještě nehrotil. Ani mě to nikdy nenapadlo 
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
sorry, ale za toto palec dolůmarkkepi píše: ...... ze som stiahol okno a hodil som do neho Colu z mc donaldu!Potom som si vychutnaval ja jeho vyraz.....
takového jednání jsem byl svědkem jednou na dálnici u Vyškova a stejným způsobem si tam "dělali" dobře celočerný superb (CZ) s celočerným Prassatem (PL). Dokud na sebe nevyházeli vše co měli v autech, tak za sebou drželi cca 5min. auta v obou pruzích, protože neměl nikdo odvahu kolem nich projet .... tož asi tak
-
markkepi
- .

Berte to ako chcete.Neboli ste tam a nezazili.Unavovac ako ten moj pripad nemusim!!!A unavoval nie len mna ale aj ostatnych!!!Kvoli takym unavovacom co maju cas vznikaju kolony
Ja som potom este zastavil na najblizsom odpocivadle keby nahodou tam si to dodiskutoval s nim.Len uz som sa nedockal!
Ja som potom este zastavil na najblizsom odpocivadle keby nahodou tam si to dodiskutoval s nim.Len uz som sa nedockal!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
v pohodě, každý má svůj styl 
- postak
- Test driver

Každopádně palec dolů.
Neříkám že nikdy, ale k tomuhle bych se snad nesnížil. Moje žena mě má plné zuby, když za volantem kurvuju
ale to je asi tak všechno. Normálně si v autě zařvu a je to

Neříkám že nikdy, ale k tomuhle bych se snad nesnížil. Moje žena mě má plné zuby, když za volantem kurvuju
- postak
- Test driver

Miki v podobném duchu to právě probíhalo, taky v tom smyslu, kdo je to učil malovat po autech, kolik to stojí, kde bydlí atd. Myslím, že si to zapamatuje na dost dlouho.miki21 píše:Postak-asi jim nikdo nevysvětlil,že se takové věci nedělají.Měl jsi výchovně zasáhnout,dát jim kousek křídy(cihly)a vysvětlit jim,že na chodníku se kreslí líp a je tam víc místa.
Mimochodem nevím kdo to psal, ale nebyli to občané tmavé pleti
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
@markkepi - ta cola by aj na mna bola kusok tvrda, ale zastavam nazor, ze v pripade extremne tazkeho pripadu (obzvlast ak mal este skodoradostny vyraz) si jednoznacne opravneny zaradit sa pred neho a dokladne si umyt celne sklo
.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- VH123
- Zkušený

No tak já se taky prásknu. Soused si začátkem osmdesátek pořídil bílou 120tku a já zhruba čtyřletý mu asi 2 týdny nato vyškrábal cihlou na dveře křížky aby to byla opravdická sanitka. Naši to zjistili dřív než soused, donutili mě se jít omluvit (táta radši stál v mezipatře protože soused byl a je cholerik). demonstrativně mi rozbili prasátko a táta zaplatil novej lak na obě dveře. A to byla první a jestli si dobře pamatuju poslední věc co jsem komu záměrně poškodil.postak píše: Na ploše zhruba 30x30 cm lak úplně v troubě, prostě něčím ostrým "cik cak" tam a zpátky asi 2Ox tam a zpět dětská patlanina, jak malé děti malujou na papír![]()
Vojta
-
markkepi
- .

prst dole prst dole atd..Vidim ze ste ma odsudili,asi som z inej galaxie
Nelutujem svoje ciny a som pripraveny prijet trest najvyssi,Trest smrti!
HUA
Nelutujem svoje ciny a som pripraveny prijet trest najvyssi,Trest smrti!
HUA
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Myslím si,že pak ale nemůžem nadávat na ostatní,že to jsou trotlové,když děláme to samé.Neříkám,že jsem svatej,ale je to začarovanej kruh.Pokud bychom předjeli stále stejným stylem a zařadili se,tak ať se třeba zblázní,ubliká.Ale věřte,že takový magor se těší na to,jak Vy začnete brzdit a štěkat na něj přes okýnko...Pokud ho pak každý nechá,přestane ho to snad bavit.To je moje filozofie,ale taky se někdy neudržím...Tak klid pánové a bude nám líp!