http://www.autorevue.cz/bmw-predstavuje ... i-trivalec
Víš co občas v takové situaci dělám? Je to lepší, než zapínat zadní mlhovku, která nemá žádný efekt. Pokud na dálnici někoho předjíždím, a někdo se na mě nalepí a problikává mě, naseru ho tím, že když jsem na úrovni předjížděného auta, tak začnu brzdit (ale ne nějak prudce, aby to do mě nenarval), a zpomalím tak, že to původně předjížděné auto se opět dostane přede mě a já se za něj zařadím. Tím uvolníš cestu lepiči, který ale musel nejdřív také zpomalit a celý manévr mu teď trvá mnohem déle, kdyby si ten cirkus odpustil. Když mě pak předjíždí tak čumí a většinou výrazně gestikuluje, načež já se usmívám a ukazuju mu, že ať teda jede a dělám ze sebe blbého (vše myšleno samozřejmě ironicky). Nejlepší na tom je, že on se ti pak ani nemůže pomstit tím, že před tebe najede a dupne na brzdu, protože tam je to auto, které jsem původně předjížděl. Věřte mi to nebo ne, ale vždycky když tohle udělám, náramně to uleví mému vzteku, že se na mě to auto lepiloKonik píše:Dneska cestou do Prahy mě na dálnici vytočil nějaký dědek v Opelu Agila. Jedu v levém pruhu tachometrových 140, vpravo pomalejší auta, rozestupy nebyly velké, tak jsem je předjížděl všechny naráz. Najednou se přihnal onen dědek a začal mě problikávatTak jsem mu zapnul zadní mlhovku a po dokončení předjížděcího manévru jsem se zařadil do pravého pruhu. On mě předjel a zařadil se samozřejmě těsně přede mě, tak jsem ho ještě vytroubil. Ale musím uznat, že mu ten krám docela jel
sorry, ale za toto palec dolůmarkkepi píše: ...... ze som stiahol okno a hodil som do neho Colu z mc donaldu!Potom som si vychutnaval ja jeho vyraz.....
Miki v podobném duchu to právě probíhalo, taky v tom smyslu, kdo je to učil malovat po autech, kolik to stojí, kde bydlí atd. Myslím, že si to zapamatuje na dost dlouho.miki21 píše:Postak-asi jim nikdo nevysvětlil,že se takové věci nedělají.Měl jsi výchovně zasáhnout,dát jim kousek křídy(cihly)a vysvětlit jim,že na chodníku se kreslí líp a je tam víc místa.
No tak já se taky prásknu. Soused si začátkem osmdesátek pořídil bílou 120tku a já zhruba čtyřletý mu asi 2 týdny nato vyškrábal cihlou na dveře křížky aby to byla opravdická sanitka. Naši to zjistili dřív než soused, donutili mě se jít omluvit (táta radši stál v mezipatře protože soused byl a je cholerik). demonstrativně mi rozbili prasátko a táta zaplatil novej lak na obě dveře. A to byla první a jestli si dobře pamatuju poslední věc co jsem komu záměrně poškodil.postak píše: Na ploše zhruba 30x30 cm lak úplně v troubě, prostě něčím ostrým "cik cak" tam a zpátky asi 2Ox tam a zpět dětská patlanina, jak malé děti malujou na papír![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] a 2 hosti