Záměna oranžového sklíčka blikačů ve světle
- antonín
- Pokročilý 
Re: Záměna oranžového sklíčka blikačů ve světle
tak si říkám, že by jste mi je také pomohli na srazu přehodit, budu mít i ty black eyes, tak by to šlo ne? A nebudou se světla mlžit? řekl bych, že by bylo lepší tam dát trošku nějakého tmelu nebo tak něco??

Ford Mondeo 2.0TDCI 85KW 2004 Combi ,Denní světla-AUDI S6
						- 
				Brehowicz
- Test driver 
To máš to same když měníš žárovku taky to vlastně otevřeš  ,jde jen o to aby to lepidlo pořádně chytlo zpět na celé ploše ,aby se pak náhodou nedostala voda do světla tam.Ty vole to bude sraz všicni vykuchané světla,ještě že je to bokem a nikdo to neuvidí ,to by se pak mohla objevit fotka někde na ochcafkaforum že na fordy už nedávají ani světla
  ,jde jen o to aby to lepidlo pořádně chytlo zpět na celé ploše ,aby se pak náhodou nedostala voda do světla tam.Ty vole to bude sraz všicni vykuchané světla,ještě že je to bokem a nikdo to neuvidí ,to by se pak mohla objevit fotka někde na ochcafkaforum že na fordy už nedávají ani světla  

,jde jen o to aby to lepidlo pořádně chytlo zpět na celé ploše ,aby se pak náhodou nedostala voda do světla tam.Ty vole to bude sraz všicni vykuchané světla,ještě že je to bokem a nikdo to neuvidí ,to by se pak mohla objevit fotka někde na ochcafkaforum že na fordy už nedávají ani světla
- antonín
- Pokročilý 
no to jo,,, no právě jak se to bude lepit zpět aby to všude dobře dosedlo, bych tam flákl nějaký dobrý tmel nebo akryl a jeto.

- 
				buceek07
- Test driver 
rozlepíme, vyměníme, zalepíme, rozvsítíme, zapijeme   ....akryl ani jiné věcy netřeba...věř mi
 ....akryl ani jiné věcy netřeba...věř mi  

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
						Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Yeshterr
- Test driver 
Pak založíme naprosto seriózní vlákno "Kterak Forďáci řeší denní svícení" a mrsknem tam fotku těch kár bez světel, ať to ochcávkářům vrtá hlavinkamaBrehowicz píše:Ty vole to bude sraz všicni vykuchané světla,ještě že je to bokem a nikdo to neuvidí ,to by se pak mohla objevit fotka někde na ochcafkaforum že na fordy už nedávají ani světla

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- MART.IN
- Člen klubu 
Tak sklíčka mám doma. I když mě ten balík ze začátku trochu zmátl   

antoníne, děkuji

antoníne, děkuji

Kuga 2,0  TDCi Black Panther 2010
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
- antonín
- Pokročilý 
Zmátl?? proč??

- MART.IN
- Člen klubu 
Official, dodavatel elektronických součástek.
Baili

Baili
- Dr.Romca
- . 
- Kontaktovat uživatele:
Tak hoši, jelikož jsem chtěl vědět, jak to bude s pasováním a tak, tak jsem požádal antonína, aby mi je poslal   

No a nebude to tak samo sebou - sklíčko má průměr 58mm a my potřebujeme 50mm. Čili to vezmu, odvezu frézaři a požádám ho, aby mi z toho udělal v podstatě placku 50mm, která tam půjde snadno vlepit...
Zatím nevím, co by to stálo, ale je jasné, že lepší,než to 2 hodiny brousit 

Dám echo, snad by to měl i zítra udělat, odpoledne budu vědět

No a nebude to tak samo sebou - sklíčko má průměr 58mm a my potřebujeme 50mm. Čili to vezmu, odvezu frézaři a požádám ho, aby mi z toho udělal v podstatě placku 50mm, která tam půjde snadno vlepit...
Zatím nevím, co by to stálo, ale je jasné, že lepší,než to 2 hodiny brousit

Dám echo, snad by to měl i zítra udělat, odpoledne budu vědět

- 
				Brehowicz
- Test driver 
Takže se hlásím jako další majitel plexiku,Tondo dík.Ale jelikožto sem v práci tak je uvidím až večer.
Hoši jelikožto a načež máme patice nynějších žárovek symetr. z jistých duvodu každý ví jakých, a velká většina dneska použivaných je asymetr. taky každý ví proč.Tak máme ztíženou situaci ve vyběru diademek,a nějak se mi moc nechce pilovat,tak mě napadlo todle řešit vyměnou patice,nemáte nápad z čeho takovou vykuchat aby pasovala?Takhle by to bylo pro mně košer

Hoši jelikožto a načež máme patice nynějších žárovek symetr. z jistých duvodu každý ví jakých, a velká většina dneska použivaných je asymetr. taky každý ví proč.Tak máme ztíženou situaci ve vyběru diademek,a nějak se mi moc nechce pilovat,tak mě napadlo todle řešit vyměnou patice,nemáte nápad z čeho takovou vykuchat aby pasovala?Takhle by to bylo pro mně košer

- Dr.Romca
- . 
- Kontaktovat uživatele:
No, podle mě jí ani nemusíš vyměňovat - stačilo by prodloužit tu drážku a udělat vstup do ní jinde...
Ale ani s pilováním si nemusíš dělat hlavu, ta žárovka tam je tak těsně, že stejně nemá šanci vypadnout..

Ale ani s pilováním si nemusíš dělat hlavu, ta žárovka tam je tak těsně, že stejně nemá šanci vypadnout..
- 
				Brehowicz
- Test driver 
No však ja to nějak provedu  ,ale i tak pilovat se mi moc nechce,raději bych aby to pasovalo jak má.Ale s tím jiným pruměrem sem moc nepočítal,to z toho po osoutružení moc nezustane
 ,ale i tak pilovat se mi moc nechce,raději bych aby to pasovalo jak má.Ale s tím jiným pruměrem sem moc nepočítal,to z toho po osoutružení moc nezustane   ,no nic to je jen další výzva,toho bohdá nebude aby to vypadalo jako nějaká doma zbastlená práce do sekce tuzing.
 ,no nic to je jen další výzva,toho bohdá nebude aby to vypadalo jako nějaká doma zbastlená práce do sekce tuzing.

,ale i tak pilovat se mi moc nechce,raději bych aby to pasovalo jak má.Ale s tím jiným pruměrem sem moc nepočítal,to z toho po osoutružení moc nezustane
 ,ale i tak pilovat se mi moc nechce,raději bych aby to pasovalo jak má.Ale s tím jiným pruměrem sem moc nepočítal,to z toho po osoutružení moc nezustane   ,no nic to je jen další výzva,toho bohdá nebude aby to vypadalo jako nějaká doma zbastlená práce do sekce tuzing.
 ,no nic to je jen další výzva,toho bohdá nebude aby to vypadalo jako nějaká doma zbastlená práce do sekce tuzing.- MART.IN
- Člen klubu 
Na Mondeo je třeba průměr 50mm, takže budete "pilovat? Proč jste si tedy neobjednali rovnou průměr 50mm?
třeba http://www.dealextreme.com/p/50mm-22-5m ... tics-13667

třeba http://www.dealextreme.com/p/50mm-22-5m ... tics-13667
- Dr.Romca
- . 
- Kontaktovat uživatele:
Hele já uvidim co bude chtít za to ofrézování, kdyžtak bych to mohl i nechat udělat víckrát 
Jinak Martine, to cos našel je sklo a má to kolem 60g - neumim si představit jak bychom to tam museli zafixovat... Navíc tohle bude vypadat origo

Jinak Martine, to cos našel je sklo a má to kolem 60g - neumim si představit jak bychom to tam museli zafixovat... Navíc tohle bude vypadat origo

- Yeshterr
- Test driver 
propiluj další drážku jehlovým pilníkem do stávající patice a můžeš dávat jak symetrický, tak asymetrickýBrehowicz píše:Takže se hlásím jako další majitel plexiku,Tondo dík.Ale jelikožto sem v práci tak je uvidím až večer.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS