Biopalivo
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Biopalivo
nazdárek focusáci, tak sem se dočet, že už brzo se bude benzín míchat,zřejmě od září....moc se mi to nelíbí,mám pochybnosti nejen o výkonu,ale hlavně o zdraví motoru...navíc kontroly přimíchávání biopaliv maj být jednou za rok, tak to bude pěkný shit teda. co si o tom myslíte?

- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý

- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
o těch polích mi ani neříkej...když jedu na Frýdek, přes Šenov tak jich tam je jak nasr.....Jiri02 píše:Kdyz se v techto dnech podivate na krasne zlute plochy kvetouci repky, tak se asi bionafte nevyhneme. Uvidime, zda prodejci PH budou priznavat primichavani bio produktu. Moc bych na to ale nespolehal. Cas ukaze.
jj jelikož kontroly nebudou pulročně ale ,,pouze,, ročne tak v tom bude ještě větší bordel! a pak ten bordel bude v rozvodech fofika!!!
- Jiri02
- Pokročilý

Do benzinu trocha lihu neuskodi. Pokud se nemylim, tak oktanove cislo lihu je asi 200.
Jinak se najde dost takovych, co do paliva dobrovolne prikupuji vselijake opici kapky a veri reklame, ze jim to snizi spotrebu, vysi vykon o 50%, zvedne plat a sexappeal, pritom je v tom mozna vetsi humus, nez v te bio stave ze zluteho kviti.
Jinak se najde dost takovych, co do paliva dobrovolne prikupuji vselijake opici kapky a veri reklame, ze jim to snizi spotrebu, vysi vykon o 50%, zvedne plat a sexappeal, pritom je v tom mozna vetsi humus, nez v te bio stave ze zluteho kviti.
- mosad
- Junior

- Hallogen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No co by bylo...až se někomu vysype motor,myslím tím nás "dehťáky",mosad píše:Přidávat řepku nebo biolíh bude i Shellka a další. Zákon o ochraně ovzduší totiž přidávání biosložek do paliva přikazuje přímo výrobcům - tudíž rafinériím. No uvidíme co z toho bude.
řeknou ať se soudíme......
Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Budes tam muset primichat vice kerosinu.Hallogen píše:No co by bylo...až se někomu vysype motor,myslím tím nás "dehťáky",mosad píše:Přidávat řepku nebo biolíh bude i Shellka a další. Zákon o ochraně ovzduší totiž přidávání biosložek do paliva přikazuje přímo výrobcům - tudíž rafinériím. No uvidíme co z toho bude.
řeknou ať se soudíme......
- David 1
- Junior

Ono to podle mě nebude tak horké.Nemůžou si dovolit změnit výrazně složení nafty,navíc moderní diesely potřebují kvalitu a né humus.Já bych se nebál.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
a víš, že žíješ v ČR?na to míchání benzínu a nafty s těma sračkama si už nepamatuješ? byla to aféra jako prase.myslím, že pokud ty kontroly nebudou pravidelné a časteji než 1krát ročně, tak to budou šulit jak to jen půjde a kvalita benzínu nebo naftu půjde do kytek...takže sbohem motore.Davidcalek píše:Ono to podle mě nebude tak horké.Nemůžou si dovolit změnit výrazně složení nafty,navíc moderní diesely potřebují kvalitu a né humus.Já bych se nebál.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: