o těch polích mi ani neříkej...když jedu na Frýdek, přes Šenov tak jich tam je jak nasr.....Jiri02 píše:Kdyz se v techto dnech podivate na krasne zlute plochy kvetouci repky, tak se asi bionafte nevyhneme. Uvidime, zda prodejci PH budou priznavat primichavani bio produktu. Moc bych na to ale nespolehal. Cas ukaze.
No co by bylo...až se někomu vysype motor,myslím tím nás "dehťáky",mosad píše:Přidávat řepku nebo biolíh bude i Shellka a další. Zákon o ochraně ovzduší totiž přidávání biosložek do paliva přikazuje přímo výrobcům - tudíž rafinériím. No uvidíme co z toho bude.
Budes tam muset primichat vice kerosinu.Hallogen píše:No co by bylo...až se někomu vysype motor,myslím tím nás "dehťáky",mosad píše:Přidávat řepku nebo biolíh bude i Shellka a další. Zákon o ochraně ovzduší totiž přidávání biosložek do paliva přikazuje přímo výrobcům - tudíž rafinériím. No uvidíme co z toho bude.
řeknou ať se soudíme......
a víš, že žíješ v ČR?na to míchání benzínu a nafty s těma sračkama si už nepamatuješ? byla to aféra jako prase.myslím, že pokud ty kontroly nebudou pravidelné a časteji než 1krát ročně, tak to budou šulit jak to jen půjde a kvalita benzínu nebo naftu půjde do kytek...takže sbohem motore.Davidcalek píše:Ono to podle mě nebude tak horké.Nemůžou si dovolit změnit výrazně složení nafty,navíc moderní diesely potřebují kvalitu a né humus.Já bych se nebál.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti