Hal9000:
Zajimave, ono v tomhle je lepsi volat primo na mestskou, ta vetsinou okoli zna, nebo by mela a pak tam jsou rychleji. A uplne nejlepsi je si zjistit tel primo na mestskou ve vasi casti Plzne. I kdyz se priznam, ze nevim jak to tam mate.
Vim, ze u nas v Praze, kdyz volas treba na MP na 156, tak trva logicky dele než přijedou, než když zavoláš přimo na MP v dané části Prahy ( u nás jsou rychlejší o 2minuty). Proto mám třeba v mobilu uloženy, všechny tři tel na Policii. Nikdy nevíš kdy se hodí

Nicméne je zvlastni, ze si to takhle x krat overovali, u nas co vim, tak jezdi hned, alespon MP.
V týdnu se mi stala takova jak to nazvat nepříjemné, spíše smutná událost, byt se stastnym koncem. Jedu si do skoly autobusem (tim dlouhym), obsazeny je docela hodne. Byla tam pani s kocarkem a u dveri sedela nejaka holka cca 20-23let a vedle ni nejaky cikan vekova tak nejak stejne. Najednou jsem videl jak ta pani jde k tomu cikanovi a rikamu, aby ji vratil ten mobil co ji pred chvili ukradl z tasky v kocarku a on vypadalo zatloukal, tak vytahla druhy mobil a zavolala si na nej a samozrejme zvonil u cikana. Tak se zacali hadat, cikan samozrejme delal blbyho. Nakonec vstal a stal pred tou pani, ta mu natahla pesti a dostal fakt peknou

Cikan najednou odhodil mobil, takze ho ziskala zpatky a dostal druhou ranu pesti a jeste si dal solidne o tyc

Co me zarazilo nebo ani ne zarazilo, ale proste bylo smutny, jak cely autobus cumi a neudela nic a dela jako ze nic nevidi a jakmile to ta pani vyresi a cikan vypadne tak ji zacnou oslavovat a hned maji vsichni plno kecu. Smutne :-/
Já akorat rikal, jestli chce zavolat PCR a ona ze ne, ze ho jen zmlati a ze ma stesti, ze tam ma dite jinak ze by cumel... no okay, kdyby je zavolala, tak bych tam s ni pockal a pomohl ji. Nejsem zastance jejiho pristupu na druhou stranu cikan na pani s kocarkem asi jen tak nezapomene. Vcelku alarmujici je fakt, ze si ve dne v plnem busu lidi dovoli vytahnout pani z tasky v kocarku mobil. Tomu rikam drzost...
Jen bych cekal vetsi aktivitu lidi, nikdy nevite, kdy budete potrebovat sami pomoc a pak budete nadavat, ze kazdy jen cumi. Nerikam, ze bych se tam s nim zacal prat, ale vytahnout mobil a alespon zavolat policii nebo se nejak ozvat, neni takovy problem.A kdyz by to udelalo 2-3 lidi cikan by se zacal bat... no takze asi tak... tot muj pribeh
Jinak me kazdy den vytaci diplomka, pac jsem se nejak zasekl hned na zacatku :-/