co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Stanley_vy
Člen klubu
Člen klubu

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Stanley_vy » 02.03.2012 15:10

Marťas píše:Na druhou stranu kolik cikanu by takovy Pandur dokazal vyvezt na Sibir :wink:....
Pokud by ovšem dřív neskončil v nejbližším kovošrotu. :mrgreen:

Sodri
.
.

Příspěvek od Sodri » 03.03.2012 14:26

FF ST170, 2002, 5 dv., Magnum Grey - galerie
byl: FF, 1998, 1.6 GHIA, 5 dv., Aquamarine

KUTY

Příspěvek od KUTY » 03.03.2012 19:20

teba keby zavreli neopravnene nechal by si to tak ?

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 04.03.2012 12:44

v principu ma pravdu - skoda, ze je to takovej gauner. Neopravnene zavreni slusni lide se obvykle zadne nahrady nedockaji :(
FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 04.03.2012 12:47

Nesviti mi ani jedno ze trech brzdovych svetel - nasralo me to uplne dokonale protoze vcera jsem si sehnal nalepku na treti brzdove svetlo presne po trech mesicich hledani - a presne v ten den mi prestanou svitit brzdovy svetla - takze asi cidlo na pedalu ale fakt zakon schvalnosti se opet projevil :dih:

Jinak to co hodil Sodri to je fakt unikat co se tady deje :dih:
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

Tomex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomex » 04.03.2012 14:46

27400KČ.Za komplet spojku z dvouhmotovým setrvačníkem,mám najeto 130tisíc tak doufám že na to dlouho nesáhnu
2007 Ford Focus turnier 1.8TDCi Ghia

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 04.03.2012 15:23

@Tomex - po 130.000? Aky si mal styl jazdy? Vela mesta, lezenia na obrubniky, pohynania do kopca? Alebo to len tak? Zda sa mi to celkom skoro...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

Tomex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomex » 04.03.2012 15:48

georgi - jj po 130.000.km. Styl jízdy rád to občas sešlápnu a to i do kopce, ale že bych mu dával kotel to zas ne, po městě jezdím celkem často a to i krátké trasy jako je 1km, jinak jezdím do práce cca 60km obden.. Jinak sem to kupoval od paní z Prahy ve 116.000km, u fordu jsem bohužel nezjistil jestli to bylo stočené.
2007 Ford Focus turnier 1.8TDCi Ghia

Vitalish
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vitalish » 04.03.2012 15:57

taková paní tomu mohla dávat na rozjezdech klidně... zrovna včera se nějaká paní na ulici rozjížděla, až byla spojka cítit :-/

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 04.03.2012 16:33

Neschopnost policie ČR.
Včera jsem byl na kole. Na polní cestě jsem potkal Mits. Pajero s vlekem, u něj dva chlápci a jedna žena. Z vleku vyhazovali stavební suť- cihli, omítku, prostě bordel. Rychle jsem od nich poodjel, protože chlápci se na mě zle dívali a vytáčím 158. Nastalo 5 min. dohadování a vysvětlování s policajtem na dispečinku. Nemohl pochopit kde to je a pomálu ani co po něm chci. Pak řekl že tam posílá hlídku. Pohoda, říkám si. Snad je stihnou a příště si to rozmyslí zaprasovat přírodu. Jel jsem dál. Po 20 min. telefon, skryté číslo. Po zvednutí se ozval dispečer policie, že se jen chce ujistit jestli tam opravdu vyhazují bodel. To mu potvrzuji. On na to otázku kde že to teda vlastně je? Po 5 min. vysvětlování mi opět říká že tam pošle hlídku. Suma sumárum: všichni můžete vyhazovat kde chcete co chcete, protože policii to trvá pouhou půl hodinu než vyšle hlídku, a to už snad každý z nás stihne ujet do tepla domova :hhura:

Plechac
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plechac » 04.03.2012 17:12

Hal9000:

Zajimave, ono v tomhle je lepsi volat primo na mestskou, ta vetsinou okoli zna, nebo by mela a pak tam jsou rychleji. A uplne nejlepsi je si zjistit tel primo na mestskou ve vasi casti Plzne. I kdyz se priznam, ze nevim jak to tam mate.
Vim, ze u nas v Praze, kdyz volas treba na MP na 156, tak trva logicky dele než přijedou, než když zavoláš přimo na MP v dané části Prahy ( u nás jsou rychlejší o 2minuty). Proto mám třeba v mobilu uloženy, všechny tři tel na Policii. Nikdy nevíš kdy se hodí :)
Nicméne je zvlastni, ze si to takhle x krat overovali, u nas co vim, tak jezdi hned, alespon MP.

V týdnu se mi stala takova jak to nazvat nepříjemné, spíše smutná událost, byt se stastnym koncem. Jedu si do skoly autobusem (tim dlouhym), obsazeny je docela hodne. Byla tam pani s kocarkem a u dveri sedela nejaka holka cca 20-23let a vedle ni nejaky cikan vekova tak nejak stejne. Najednou jsem videl jak ta pani jde k tomu cikanovi a rikamu, aby ji vratil ten mobil co ji pred chvili ukradl z tasky v kocarku a on vypadalo zatloukal, tak vytahla druhy mobil a zavolala si na nej a samozrejme zvonil u cikana. Tak se zacali hadat, cikan samozrejme delal blbyho. Nakonec vstal a stal pred tou pani, ta mu natahla pesti a dostal fakt peknou :) Cikan najednou odhodil mobil, takze ho ziskala zpatky a dostal druhou ranu pesti a jeste si dal solidne o tyc :D
Co me zarazilo nebo ani ne zarazilo, ale proste bylo smutny, jak cely autobus cumi a neudela nic a dela jako ze nic nevidi a jakmile to ta pani vyresi a cikan vypadne tak ji zacnou oslavovat a hned maji vsichni plno kecu. Smutne :-/
Já akorat rikal, jestli chce zavolat PCR a ona ze ne, ze ho jen zmlati a ze ma stesti, ze tam ma dite jinak ze by cumel... no okay, kdyby je zavolala, tak bych tam s ni pockal a pomohl ji. Nejsem zastance jejiho pristupu na druhou stranu cikan na pani s kocarkem asi jen tak nezapomene. Vcelku alarmujici je fakt, ze si ve dne v plnem busu lidi dovoli vytahnout pani z tasky v kocarku mobil. Tomu rikam drzost...
Jen bych cekal vetsi aktivitu lidi, nikdy nevite, kdy budete potrebovat sami pomoc a pak budete nadavat, ze kazdy jen cumi. Nerikam, ze bych se tam s nim zacal prat, ale vytahnout mobil a alespon zavolat policii nebo se nejak ozvat, neni takovy problem.A kdyz by to udelalo 2-3 lidi cikan by se zacal bat... no takze asi tak... tot muj pribeh :)

Jinak me kazdy den vytaci diplomka, pac jsem se nejak zasekl hned na zacatku :-/ :-D
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 06.03.2012 07:57

ma vyznam se rozcilovat ? vcera jsem objevil jedno auto podle objednavky , rano tam jedu protoze mi ten clovek rikal ze mu behem pul hodiny volalo mozna 20 lidi , mezitim to konzultuju s objednavatelem , na miste to vypadalo pekne tak jsem mu napsal vinko , on mi napsal ze vse ok az na barvu ( nebyla v pozadavku uprednostnena jen poznamka kdyby si mohl vybrat tak neco svetleho ) ale uz to resime od 19ledna a nic nebylo , tak mi prisla odpoved ze nejspis jo , tak jsem to zamluvil dal zalohu a po ceste domu mi prisla odpoved ze to rusi , ze se manzelce nelibi cerna .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Mufin01
Test driver
Test driver

Příspěvek od Mufin01 » 06.03.2012 08:09

Hal9000 píše:policii to trvá pouhou půl hodinu než vyšle hlídku,
Já takhle čekal loni půl hodiny na sanitku a to už není prdel, tam mohlo klidně jít o život. Bylo to v Brně na cyklostezce a starší chlapík na bruslích se vysekal a padl do bezvědomí. To že lidi kolem něho bez povšimnutí projížděli, než jsme k němu dojeli my, to neřeším :dih: Tak jsme ho s přítelkou začli oživovat a jedna cizí holka volala sanitku. Za dvacet! minut volá dispečink zpátky, kam že teda vlastně mají dojet! A to bylo kousek od centra Brna. Nakonec dojeli až za půl hodiny. Chlap se mezitím naštěstí probral a měl jen něco s rukou. Být to něco vážnýho, tak mi tam snad exne :bebng:

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 06.03.2012 12:21

foki, mel bys brat zalohy :palec_nahoru:
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Raada
Test driver
Test driver

Příspěvek od Raada » 06.03.2012 22:14

Taky bych to tak delal. Tohle foki preci neni poprvy, ne? Venujes tomu spoustu casu, penez, energie a pak z toho nic neni. Ty lidi si neuvedomuji, ze musis vzit vlastni penize, poslat zalohu a pripadne ho cely zaplatit. Pokud to neni za super cenu tak ho pak ani nemusis prodat za adekvatni cenu a jses ve ztrate.

Jako dukaz vazneho zajmu bych si nechal poslat aspon 10-20tis. Kc jako zalohu predem. Kupujicimu bych samozrejme poslal fotky a podrobne info.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“