Multimedia a navigace focus II
-
- .
Re: Multimedia a navigacia focus
Neviete na co sluzi ten tenky kablik??
Pretoze radio ktore to v baleni nemalo,tak to rozbehalo v pohode..Moje nie...
Pretoze radio ktore to v baleni nemalo,tak to rozbehalo v pohode..Moje nie...
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
-
- Člen klubu
EDIT: Sorry, zle pozeram. Je to smerom z kamery. Zeby to islo na cuvacie svetla?
-
- .
Tu som to lepsie nakreslilhttp://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=750
Kabliky od power connetion sme napojili na cuvacky.
Kabliky od power connetion sme napojili na cuvacky.
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
-
- Člen klubu
To hej. To je napajanie kamery. Len ci tie cervene kabliky nie su od toho, ze pri pritomnosti napatia na nich sa automaticky prepne video vstup na zadnu kameru. Zislo by sa merakom "prepipat" na ktory vyvod na tom zltom cinchi je to pripojene. A ci to je na priamo alebo cez nejaky rezistor/kondenzator.
Na samotnej navigacii si mozes manualne navolit vstup zo zadnej kamery? Potom by to davalo zmysel. To POWER zapnes pevno na +12V. Takze mozes prepnut vstup na zadnu kameru, aj ked nemas zaradenu spiatocku. A potom ten cerveny kablik pripojis na spiatockove svetla. Takze pri zaradeni spiatocky ti to prepne na zadnu kameru automaticky.
Nehovorim to s istotou, nemam tvoju navigaciu. Ale zapajal som taku, ktora bola takto riesena.
Na samotnej navigacii si mozes manualne navolit vstup zo zadnej kamery? Potom by to davalo zmysel. To POWER zapnes pevno na +12V. Takze mozes prepnut vstup na zadnu kameru, aj ked nemas zaradenu spiatocku. A potom ten cerveny kablik pripojis na spiatockove svetla. Takze pri zaradeni spiatocky ti to prepne na zadnu kameru automaticky.
Nehovorim to s istotou, nemam tvoju navigaciu. Ale zapajal som taku, ktora bola takto riesena.
-
- .
Takze nemam na navigacii tlacitko na kameru...Kabel Power sme skusali davat napriamo ale aj tak to neslo(na mojom radiu)Blackhawk-ovi to islo...On ale mal ten zlty cinch bez toho cerveneho dzindzika...Takze power conection sme napojili na spiatockove svetlo aby sqa to zaplo len pri zaradenej spiatocke....Zase sme to skusili,mne nic a na Blackhawkovom islo..BTW,ked sme skusili moje radio v jeho aute,tiez to nefungovalo..Podla nas na to ma vpliv ten cerveny dzindzik..Neviem ale kam....Zeby kostra??
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
Marek, praveze si myslim, ze ten cerveny kablik na to nema vplyv. Kedze moje radio v tovjom aute islo aj ked sme ten cerveny kablik nemali nikde dany. Ale je mozne, ze to co pise stano. ma nejaky zmysel. Ale tiez sa mi zdalo, ze na tvojom radiu sa nedalo navolil manualne prepnutie na kameru. Neskusal si pisat predajcovi ci nema nejaky napad?
-
- Člen klubu
Blackhawk: Tvoje radio s markovou kamerou teda islo? Alebo ste pouzivali tvoju kameru? Napajanie markovej kamery pripojte kdekolvek na +12V, aj na obrysove svetla (ak su zapnute).
Kamera na druhom video vstupe ide?
A este prepipni ten cerveny kablik. Ci je v cinchi pripojeny na stredovy kolik alebo na oplastenie.
A este prepipni ten cerveny kablik. Ci je v cinchi pripojeny na stredovy kolik alebo na oplastenie.
-
- .
Takze takto to mam pri radiu...Najprv kabel s cervenym dzindzikom

Vstup do radia...je to spolu z napajanim na subwofer

A teraz som si vsimol ze mam asi dovod preco to nejde....Mam tri kabliky ktore su neni zapojene...Ruzovy(Brake)-asi rucna brzda,dalej modry Wofer power..Predpokladam ze pre subwofer...A ten hnedy..Back car...Len co snim??Kam s nim??

Vstup do radia...je to spolu z napajanim na subwofer

A teraz som si vsimol ze mam asi dovod preco to nejde....Mam tri kabliky ktore su neni zapojene...Ruzovy(Brake)-asi rucna brzda,dalej modry Wofer power..Predpokladam ze pre subwofer...A ten hnedy..Back car...Len co snim??Kam s nim??

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
-
- .
Ako sa pise aj na vrchu radia na pozicii B4 brown- car back power...Len na co to napojit??

Na staly prud??

Na staly prud??
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
-
- .
a este otazocka,ked prepojim c6 yellow s C7 red...Tak by som ho mal mat napojene stale a nie len cez kluc,ze??A do toho mam napojit aj ten s B4 brown?.....
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
Moje radio + moja kamera - OKstano. píše:Blackhawk: Tvoje radio s markovou kamerou teda islo? Alebo ste pouzivali tvoju kameru? Napajanie markovej kamery pripojte kdekolvek na +12V, aj na obrysove svetla (ak su zapnute).
Moje radio + Marekova kamera - OK
Marekove radio + moja kamera - nefunguje
Marekove radio + Marekova kamera - nefunguje
Marek, aby si ho mal stale zapnute, tak mne bolo poradene, ze na +12 kabel mam napojit kabel ACC, doma ti mozem pozriet, aky to je vlastne kabel na mojej scheme.
-
- .
Takze poznatok dneska....ten cerveny som spojil so zltym a voila,mam ho na zapinanie kedy chcem a nie na klucik.....A najdolezitejsia vec.......KAMERKA SPOJAZDNENA!!!!Tesim sa ako maly chlapec....Ten hnedy (brown B4) co bolo v napajani na radio...Napojil som ho tiez na prud v spiatocke....Problem vyrieseny
...Dakujem za napady 

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
-
- Člen klubu
No hura
To si mal rovno tu fotku radia s popiskami poslat
Gratulujem k uspesnemu spojazdneniu 
Pozor na trvale zapnutie radia. Ci to prilis necuca baterku. Na novom Pioneeri je to OK, ale stary Blaupunkt bol schopny za 2-3 dni ju vymlatit uplne.

Pozor na trvale zapnutie radia. Ci to prilis necuca baterku. Na novom Pioneeri je to OK, ale stary Blaupunkt bol schopny za 2-3 dni ju vymlatit uplne.
-
- .
Ved ked vypnem radio,tak hadam nebude zrat tolko?...To je to iste ako keby som vybral zo spinacky kluc.Nic ine som nespojil.
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i